top of page

Utmaning!

Den här hemsidan kan vända upp och ner på det mesta som man trott på inom hälso- och sjukvården. Jag som skrivit detta har jobbat inom vården som sjuksköterska i över trettio år och har haft gott om tid att observera och bedöma effekten av olika behandlingar. Jag har hört påståenden som absolut inte kan vara sanna, utan strider mot allt vad förnuft heter, men som ändå betraktas som fakta av såväl läkare och andra och fortsätts att läras ut till vem som vill höra på. Till skillnad från läkare har jag fått följa samma patienter på mycket nära håll och observerat effekten av olika behandlingar.

JAG UTMANAR DIG ATT TÄNKA SJÄLV OCH BEDÖMA VAD JAG SÄGER.  

Har jag rätt så har väldigt många väldigt fel. För att göra det lätt för dig visar jag tydligt var misstagen ligger. Vill du ha hjälp, visa sida för din doktor, för även han behöver få veta sanningen.

Är du nöjd med vad du vet och tror att du kan allt, då kan jag inte hjälpa dig, men läs ändå vad jag skrivit, med mycket stor noggrannhet, så märker du ett och annat som ingen sagt till dig tidigare.

Jag som skriver berättar bara om sådant som jag själv fått testa åtskilliga gånger och som går att bevisa, så du behöver inte bli lämnad i osäkerhet.

Jag har försökt se på internet om det finns andra som kommit till samma slutsatser som jag, men det har knappt skrivits något, men jag hoppas att många skriver efter att den här sidan blivit känd.

                                                Siinto Hämäläinen

bottom of page